Iepērk mežus

Drukāt
Banner 1050x80

Blīgzna, SIA

Ērberģe, Liepu 8, Mazzalves pagasts, Aizkraukles nov., LV-5133
Pērk cirsmas, cirsmu uzpirkšana, pirkšana . Pērk mežus, zemi. Zemes pirkšana . Mežu pirkšana ., Mežizstrāde, mežu pirkšana , zemes, zemju pirkšana , (Aizkraukle, Aizkraukles rajons, novads, Bauska, Bauskas

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Meža īpašumi, mežu , cirsmu pirkšana , iegāde.

Bīlavas, SIA

"Upeskalni" , Zentenes pagasts, Tukuma nov., LV-3113
mežizstrāde, jaunaudžu kopšana, agrotehniskā kopšana, uzņēmums pērk mežus, iepērk, cirsmas, cirsmu pirkšana , , mežu pirkšana , jaunaudžu kopšana visā Latvijā, forvarders, forvarderu, pievedēju pakalpojumi, zāģēšana
1

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

  • 1 Mežizstrāde

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

DLLA, SIA

"Landzāni" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Kokapstrāde

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: SIA Daugavlīči veic meža īpašumu un cirsmu pirkšanu, mežizstrādes pakalpojumus, meža izvešanu un nogādi ar kokvedējiem.

Diarc, SIA

Doles 2, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Meža īpašumu iegāde, Mežu iepirkšana, Cirsmu iepirkšana. Taksējam, stigojam, vērtējam., , meža cirsmu pirkšana , meža īpašumu vērtēšana, cirsmu vērtēšana, stigošana, meža zemes pirkšana , meža

Dimanta Strautiņš, SIA, mežizstrādes pakalpojumi

Skaistkalne, Strauta 6, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Pakalpojumi:: ✓ Mežu un cirsmu pirkšana ✓ Cirsmu un meža novērtēšana ✓ Cirsmu skiču sagatavošana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Cirsmu izstrāde ✓ Cirsmu pievešana ✓ Apauguma novākšana Par mums::

Mežizstrādes uzņēmuma SIA "Dimanta Strautiņš" darbiniekiem pieredze mežsaimniecībā ir mērāma trīs gadu desmitos. Veiksmīgi darbojamies mežizstrādes nozarē kopš 2017. gada.

Mūsu klientiem piedāvājam mežizstrādes pakalpojumus - kailcirsmu un krājas kopšanu. Sanitāro cirsmu, cirsmu pirkšanu un to izstrādi. 

Sniedzam konsultācijas meža apsaimniekošanā, kā arī piedāvājam mūsu klientiem meža apsaimniekošanu un apauguma novākšanu. 

Mūsu uzņēmums mežizstrādi veic Zemgales pusē. Vecumnieku nov. un Bauskas nov..

Dinar, SIA

Jūrmalas gatve 35a, Rīga LV-1067
Pirkšana - pārdošana. Mantošana. Juristi, mantojums, mantojuma lietas, mantojuma tiesības., Māju, ēku, zemes, mežu pirkšana un pārdošana. Darījumu juridiskais pavadījums.

Dzieti, SIA

Zemnieku 5, Rēzekne LV-4601
komercapbūves, komecobjektu vērtēšana, biroja ēku, daudzdzīvokļu ēku, rūpnieciskās apbūves objektu, mežu

Dārta Koks, SIA

Rīga
Apraksts:

Mežsaimniecība, šķeldas ražošana, apauguma novākšana. ''Dārta koks'' pakalpojumus sniedz visā Latvijā.

EP Forest, SIA

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Mežizstrāde, ✓ Harvestera un forvardera pakalpojumi Vidzemē un Latgalē, ✓ Mežsaimniecība, ✓ Mežu un cirsmu pirkšana. Par uzņēmumu:

Mežsaimniecība un mežizstrāde. Palīdzam sagatavot nepieciešamos dokumentos ciršanas tiesībām. Pērkam nekustamos īpašumus Vidzemē un Latgalē. Mūsu moto - "Godīgums ir labākā politika". 

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Endless Wood, SIA

Rīgas 36 k.4, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apbūves gabala, teritorijas labiekārtošana, Meliorācija, meliorācijas darbi, meliorators, Cirsmas pirkšana

FORWOOD, SIA

Vīnakalna 3, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Pērk mežus, pērk meža īpašumus, meža īpašumu pirkšana , meža, meža zemes pirkšana īpašumā, meža zemju, pirkšana , lauksaimniecības zemju pirkšana , iegāde, mežu īpašuma pirkšana , meža īpašumu iegāde, mežizstrāde

Fjordi, SIA

Raiņa 6-3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Mežizstrāde, Mežizstrādes pakalpojumi, Mežu pirkšana , Pērk mežu , Pērk cirsmas., Meža īpašumu pirkšana . Pērk cirsmas, mežu , mežus īpašumā. Cirsmu un mežu izstrāde.
Uzņēmumi iepērk mežus, veic meža īpašumu un cirsmu vērtēšanu, dastošanu, stigošanu. Konsultē meža īpašumu un apgrūtinātu meža īpašumu pārdošanas jautājumos. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus.